woensdag 6 augustus 2014

Gemak dient de mensen!

In mijn blog Wordt het ons makkelijk of moeilijk gemaakt? schreef ik over dat het boodschappen doen ook behoorlijk lastig kan zijn. Overal loeren de verleidingen.
Toch kan het ook gemakkelijk! Online shoppen! Hoe mooi is dat!

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan!

Ik heb een aantal websites voor je op een rijtje gezet waar je met gemak (h)eerlijke producten kunt kopen en het wordt ook nog eens thuis bezorgd :-)

*De webwinkel BRNDSTF
Een online shop voor iedereen die op zoek is naar de beste, echt goede, eerlijke en pure voedingsmiddelen die nog brandstof - en niet alleen vulstof - zijn voor je lichaam.

*Online biologische producten kopen bij  Biotasty 
Online winkel in Biologische voeding en Superfoods. Biotasty is een dynamisch bedrijf dat gelooft in pure en gezonde voeding.

*Online winkelen bij De Tuinen
De Tuinen is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt.

*Je biologische boodschappen thuis bezorgd met Beterbio.
Zij bieden de lekkerste biologische en regionale producten, gecombineerd met een makkelijke webwinkel en thuisbezorging. 

*De online biologische supermark  Ekonoom
Bij gezond en bewust leven past biologische voeding. Proeven wat de natuur je geeft: De echte volle smaak van gezond en (h)eerlijk eten.

*Ecologisch, biologisch en Fair trade shoppen bij Greenjump
Meer dan 2000 groene producten voor baby, kind en jou!

*Ook een handige website Lekkersdichtbij
Met deze website vind je bij jou in de buurt een boerderij waar je zelf je biologische producten kunt kopen. Niet thuis bezorgd, maar verser dan dit kan natuurlijk niet!

Klik op de naam van het bedrijf om naar de website te gaan.

Er zullen nog tal van geweldige webshops zijn! Heb je tips om te delen? Dan horen we het graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten